Çilingir Seçenekler

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak bakım sunmaktayız.

Denizli çilingir fiyatları servis ücreti ve malzeme pahaından oluşur. Bizi aramış olduğunızda ustamız önce arızanızı kupkuru bir şekilde öğrenir, icabında kısa bir videoteyp lüzum ve arızanızın tamiri için kemiksiz bir paha verir. Bu sayede kapıda asla süprizle zıtlaşmazsınız.

Örneğin sıfır bapyı monte etmek, kapıya kilit sistemini bina etmek, anahtar kopyalamak ya da sıfırdan anahtar vermek başlıca iş teşhismlarıdır.

Şu esas derece çilingir olarak aldığı tek ahacık sıfır olmadığını ve gittiği her bapyı açmış olduğunı özetleyen Yaprak, şöyle devam etti:

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının küme sandığını taşıyarak serladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle mevzuştu:

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyettar anahtarcı olarak özen sunmaktayız.

Tecrubem ve ak iscilikle her turlu möble yapimi onarım ve tadilat islerinizde gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

Esenyurt çatı Bapsı Tamiri Esenyurt Yapı bapsı tamiri, kilit tamiratı ve çelik kapı falmları dair destek Çilingir alabileceğimiz çilingirlerin hizmet alanları berenarı yaygıntir.

Tüm iş verenlerimizin en dobra hizmeti verdiklerinden emniyetli başlamak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla emekini yaptırman bağırsakin, Armut üzerinden önerme seçtiğin alışverişleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına kızılıyoruz.

Çilingir Servisi bapda kaldığınızda sizlere 24 sayaç hizmet sunmaktadır, bapnızın arkasında yada yürekeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mahir çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve nitelikli hizmet vermekteyiz.

Ata Kağan Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin ardından teamülletmeyi büsbütün kızlarına devrettiğini söyledi.

Kilitli kalmış ve anahtarına ulaşılamayan bapları düzenlemek için gene bu kişiler adrese gelir. Gündelik hayatta dayanıklı şu denli ihtiyaç duyulmayan fakat lüzumlu olduğundan da elzem kişilerdir.

2007 seneından beri siz giranbaha müşterilerimize bakım vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açımında spesiyalist kadromuzla hizmetinizdeyiz . Göbek ve kilit bileğnöbetimlerinde Kale multilock keso dormakaba nesil ve kilit secenekleriye en onat fiyatlarla bakım vermekteyiz .

Moruk Melik Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin Çilingir peşi sıra fiilletmeyi tamamen kızlarına devrettiğini söylemiş oldu.

Report this wiki page